KONYA / SEYDİŞEHİR - Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ortakaraören Mah. Ortakaraören Cad. No 2 Seydişehir / KONYA
Ülkemizde tek, bölgemizde örnek okul olmak.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkeleri ve inkılapları doğrultusunda,hak ve ödevlerini bilen Okulun ve toplumsal yaşamın gereklerini yerine getirebilen, Gerekli genel kültür ve bilimsel bilgilerle donanmış, Mustafa Kemel Atatürk´ün "Muallimler yeni nesil sizleirn eseri olacaktır "düsturundan öğremenlik gibi ulvi gayelerle donanmış bir mesleğin hem davranış hem de bilgi yönünden gereklerini yerine getirebilen bireyler olarak yetiştirebilmek için; Kendi kültürünü tanıyan benimseyen,Milli ve manevi değerlerine bağlı,aynı zamanda dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, Objektif düşünebilen,gerçekçi değerlendirmeler yapabilen, Hayattaki önceliklerini ve amaçlarını belirleyip, o doğrultuda çalışmalarını yönlendirebilen,Yeniliklere açık ve daha iyiye ulaşabilmek için çalışan öğrenciler yetiştirmek için varız.
08.35 16:30
İlçe ile mahalle arasında her saat başı dolmuş vardır.
Mahalle
İl merkezine 117 km, ilçe merkezine 23 km´dir.